Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Αναρωτιέμαι συνεχώς για τι δικαιοσύνη...πόσο τυφλή μπορεί να είναι....γιατί οι άνθρωποι θέλουν να εκδικούνται;;;Πολλές φορές ψάχνω να βρω άκρη...ποια είναι αυτή η δύναμη που ελκύει του ανθρώπους στο ψέμα....μακάρι να καταφέρουν να αποβάλουν το ψέμα από πάνω τους...έστω και για μία φόρα ας λάμψει η δικαιοσύνη!

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Φεβρουάριος του 2009 έχει ήδη μπει με βροχές, κρύο και ένα εκατομμύριο πράγματα να σκεφτεί κανείς. Ξεκινώντας από την πολυσυζητημένη οικονομική κρίση, το φαινόμενο του θερμοκηπίου και την κλιματική αλλαγή, που ώρες ώρες αναρωτιέμαι πόσο υπερβολικά είναι όλα αυτά, και φτάνοντας στις δικές μας κινητοποιήσεις των αγροτών, στις καταλήψεις των πανεπιστημίων, σε μια παιδεία που έχει χάσει όλες τις μάχες που είχε να δώσει και στους "ηγέτες" τούτης της χώρας που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα άλλο στους πολίτες παρά μόνον πικρία και αγανάκτηση.
Οι γιορτές έχουν περάσει εδώ και πολύ καιρό αλλά αναρωτιέμαι αν κανείς τις ένιωσε.Και δε πιστεύω βέβαια ότι για τη μη ευχαρίστηση των γιορτών φταίνε τα γεγονότα στην Αθήνα ή ο θάνατος του νεαρού αγοριού. Οι άνθρωποι έχουν καθημερινώς να αντιμετωπίσουν τόσες πολλές καταστάσεις που αλίμονο και αν τους ενδιαφέρουν όλες αυτές οι υπερβολές των ΜΜΕ.
Ζούμε πλέον μια πολύ διαφορετική εποχή. Ακατανόητη.